Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă TRAGEDIA din clubul Colectiv NU A FOST ACCIDENT?

colectiv.ro

Și dacă tragedia din clubul Colectiv nu a fost accident? Dacă cei care afirmă asta au dreptate? Accidentul care a luat zeci de vieţi tinere nu pare să fi fost cu totuşi întâmplător. Premoniţiile şi câteva legături simple confirmă! Teoria conspirației a prins avânt

Evident că cei mai mulți nu vor pleca urechea la astfel de teorii după ce autoritățile au demonstrat pe cât posibil că totul a fost un accident provocat de o combinație de incompetență, greșeli, corupție, indolență.

Citește și: Unica MĂRTURIE COMPLETĂ din România: Cum m-a ocolit MOARTEA pe 30 octombrie


După ce zeci de teorii despre incident au fost lansate, o nouă teorie şochează minţile de pretutindeni. Halloween-ul de anul acesta ar fi fost al 666-lea, ceea ce înseamnă că prima oară a fost sărbătorit în anul 1349. Conform mai multor surse, Halloween-ul este o sărbătoare celtică care a început să se răspândească în secolul XIX, ceea ce face teoria celui de al 666-lea Halloween să pară validă.

Citește și: TERIFIANT Ce spune un chirurg plastician după 32 de ore de gardă: Avem nevoie să știm adevărul


În plus, solistul trupei Goodbye to Gravity ar fi avut premoniţii despre eveniment. Cu puţin timp înainte ca spectacolul de vineri seară în cadrul căruia trebuia să se lanseze noul album al trupei, trupa a acordat un interviu pentru PRO TV. Andrei Găluţ, solistul trupei a avut o premoniţie despre ce urma să se întâmple. "Cântăm în România pentru că aici ne-am născut, dar nu ţinem neapărat să şi murim aici, iar numele trupei ne defineşte pentru că reflectă reticenţa noastră şi a muzicii noastre de a fi încadrată în tipare sau reguli stricte stabilite de alţii. Deci ar fi asta şi faptul că ne place sa sărim pe scenă. Avem background-uri destul de diferite şi ascultam genuri muzicale variate, însă locul în care preferinţele noastre se întâlnesc şi ne ajută să creăm muzica nouă, e Goodbye To Gravity”, a zis Andrei în interviu.

Vezi și: Să-ţi fie ruşine, Gabriel Oprea! Nu cu zeci de morţi ştergi urma unei alte morţi

Ca şi cum nu ar fi fost suficient, o premoniţie şi mai îndepărtată a fost descoperită!


În recenziile clubului cu pricina de pe google a fost lăsat un comentariu în urmă cu o săptămână care anunţa incendiul în care zeci de vieţi au fost pierdute. "Naşpa, explodează", a scris cineva de pe un cont cu numele de "Vali F." acum o săptămână, dând locaţiei un rating de o stea din cinci.

Citește și: ȘOCANT Mărturia unei asistente care a ajuns să salveze vieți în clubul GROAZEI: AM VĂZUT IADUL!

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Parchetul General a preluat cazul, iar autoritățile de la cel mai inalt nivel s-au mobilizat imediat.

4 persoane decedate au rămas neidentificate. În plus, în spitale sunt tineri răniţi grav a căror identitate nu a fost însă stabilită, scrie spynews.ro. Trupurile neînsufleţite au fost transportate  deja la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti.

Citește și: CUTREMURĂTOR Primele imagini cu haosul din club în timpul incendiului / VIDEO 18+

Ultimul bilanţ al incendiului Club Colectiv arată că 27 de persoane sunt decedate şi alte 146 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Potrivit supravieţuitorilor incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe unul dintre stâlp de susţinere al clădirii aprinzându-se, ulterior focul cuprinzând tavanul. Apoi, bucaţi din plafon s-au desprins şi au căzut peste oameni. Cuprinse de panică, persoanele din club s-au îmbulzit spre iesire. În busculadă, mai mulţi tineri au murit.

Citește și: LISTA cu cei morți în incendiul din clubul Colectiv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.