Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă voi nu mă vreţi eu vă vreau: Mike Pompeo anunţă că va continua negogierile cu Coreea de Nord chiar daca Phenianul nu mai vrea să audă de el

Facebook/ The White House
kim jong-un mike pompeo

Secretarul de stat american Mike Pompeo a informat că eforturile Statelor Unite, privind denuclearizarea, continuă, după ce oficialii nord-coreeni au declarat că nu vor sa mai negocieze cu acesta, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit news.ro.

"Nimic nu s-a schimbat. Vom continua să depunem efort pentru a negocia, echipa încă este coordonată de mine. Președintele Donald Trump conduce, evident, efortul general, însă este echipa mea", a declarat Pompeo.

Citește și: Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

"Sunt convins că vom avea o oportunitate de a ajunge la acest rezultat", a declarat Pompeo în cadrul unei conferințe de presă.

Oficialul american a informat că este de părere că Statele Unite ar putea să mențină angajamentul diplomatic cu Coreea de Nord chiar și fără eliminarea sancțiunilor.

Citește și: Tăriceanu aruncă bomba! Liderul ALDE face dezvăluiri uluitoare

"Vom continua să punem presiune pe Coreea de Nord să abandoneze programul de arme de distrugere în masă, rachetele posibile și locațiile de testare. Vom continua să aplicăm sancțiuni asupra Coreei de Nord și încurajăm toate statele să urmeze exemplul", a adăugat acesta.

Kwon Jong Gun, oficial al ministerului de Externe nord-coreean, a declarat că nimeni nu poate prezice situația din Peninsula Coreeană dacă Statele Unite nu renunță la „cauza de bază” care a determinat Phenianul să dezvolte programul nuclear.

Citește și: Carmen Dan lovește tare, după dezvăluirile Emiliei Șercan! Măsura prin care cutremură sistemul

Agenția de presă nord-coreeană KCNA a relatat vineri că Administrația de la Phenian nu mai dorește ca secretarul american de Stat Mike Pompeo să fie implicat în discuțiile privind denuclearizarea, ci doresc o persoană „mai atentă și matură în comunicare”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.