Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacia Jogger va fi prezentată publicului în 6 septembrie

fabrica dacia

Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, a anunţat luni compania, arată Agerpres.

"Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. (...) Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic şi autentic al mărcii Dacia şi mediul 'outdoor' al noii identităţi de marcă. Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană, cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.