Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster

incont.stirileprotv.ro
Dacia Duster nou 4

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster, care poate fi comandat începând de joi, 22 octombrie, la un preţ de 22.546 euro, conform unui comunicat al companiei remis AGERPRES.

Derivată din vehiculul 4x4 de serie şi păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg. Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică şi beneficiind de un sistem de acţionare simplu şi practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard şi integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Citește și: Ludovic Orban, reacție despre faptul că Traian Berbeceanu nu este înalt funcționar public: ‘Rezervorul de înalți funcționari publici este foarte restrâns’

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare - în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este de 5,02 litri/100 km în ciclu urban şi de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier şi este echipată cu jante din aliaj de 16". Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranţă aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, ABS cu repartitor electronic al forţei de frânare, ESP şi funcţie anti-patinaj, sistem de asistenţă la demarajul în rampă, sistem de asistenţă la coborârea pantei.

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga reţea comercială Dacia din România. Preţul de achiziţie al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.