Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul ținut la secret de Dacia, surprins - Pozele care îl dau de gol (FOTO-VIDEO)

incont.stirileprotv.ro
Dacia Duster nou 4

În 2021, Dacia n-a avut, până acum, niciun anunț mare. Doar a pus pe piață modelul Spring, care oricum nu va fi livrat decât din toamnă. Tot pentru toamnă pregătește însă un model ceva mai atrăgător. Acum au apărut primele poze cu acesta.

Dacia ar avea două anunțuri pentru toamna acestui an. Primul ar fi despre mașina cu șapte locuri, un fel de alternativă la Logan MCV sau Lodgy. Al doilea anunț e însă mult mai interesant: un nou Duster. Versiunea actuală a fost introdusă în 2018 și deja pare învechită, relatează stiri.md

Imaginile de mai jos cu Dacia Duster facelift au fost surprins în timp ce mașina e filmată pentru spoturile de prezentare și promovare care vor fi difuzate după lansare. Prezentarea modelului ar urma să aibă loc în iunie.

Deocamdată, e incert de spus dacă va fi și la vânzare în acest an sau dacă stocul va fi suficient, dat fiind că n-a trecut criza semiconductorilor.

Ce are special Dacia Duster, în versiunea 2021

Duster 2021 nu va avea un design radical, față de modelele precedente. Totuși, preia elemente de pe Sandero Stepway, anunțat de Dacia în 2020, după cum notează L’Argus. Fiind vorba doar despre un facelift și nu despre o nouă generație, designerii au ales doar să îi adauge câteva tușe în partea frontală și să înglobeze cât mai armonios blocuri optice asemănătoare cu cele deja existente pe modelele noi Dacia.

O veste mai bună e revenirea cutiei automate cu dublu ambreiaj în dotarea modelului Duster. Noua transmisie EDC7 va fi cuplată la motoare TCe alimentate cu benzină. Totuși, e puțin probabil ca platforma să fie schimbată, adică să treacă la CMF-B folosită pe Kadjar, Sandero sau alte modele Renault.

Discuția despre un hibrid în gama Dacia ar avea loc odată cu prezentarea crossoverului care înlocuiește modelele MCV și Lodgy. De altfel, versiunea pentru Europa a noului Duster va avea doar motoare pe benzină. Însă asta înseamnă că Duster, încă o dată, pierde cursa cu modele deja hibrid și disponibile în România, care se și vând bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.