Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, după ce au fost anunțate întrebările de la referendum: Acest Parlament trebuie să primească un mesaj clar din partea cetățenilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș îndemnă românii să meargă la referendum, menționând că lupta anticorupție nu trebuie oprită. Reacția vine după ce Administrația Prezidențială a anunțat întrebările care vor fi puse la referendumul pentru justiție.

"Lupta anticorupție nu trebuie oprită. Acest Parlament trebuie să primească un mesaj clar din partea cetățenilor că ceea ce fac de doi ani nu îi reprezintă și nu face bine țării.

Citeste si Augustin Lazăr, la final de mandat: Opinia publică să aibă încredere în justiție/ Dosarele istorice, obiectiv realizat

Am cerut și asteptat acest referendum de doi ani. E bine că președintele a luat această decizie. Întrebările pe care referendumul le adresează românilor trebuie să le dea ocazia de a se exprima pe ansamblul măsurilor antijustiție luate de PSD-ALDE, inclusiv în ceea ce privește modificările aduse Codurilor, ieri, în Parlament.

Haideți la vot! Haideți la referendum! Haideți să arătam ce pot cetățenii români și cum suntem cu adevărat", a scris Cioloș pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.