Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, ironie la adresa lui Victor Ponta: 'Vrea să dea jos Guvernul pentru că nu i-au ieșit negocierile la Bruxelles sau pentru că nu guvernează bine?'

www.facebook.com
dacian ciolos

Dacian Cioloș l-a ironizat, miercuri seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, pe Victor Ponta, după ce fostul premier PSD a anunțat că nu semnează moțiunea de cenzură, dar că o va vota. În presă, au părut diverse opinii conform cărora Ponta ar fi vrut să adere la noul grup din Parlamentul European creat în jurul partidului lui Emmanuel Macron, din care fac parte ALDE european, și europarlamentari PLUS și USR, dar că s-ar fi opus Cioloș.

”Domnul Ponta vrea să dea jos Guvernul pentru că nu i-au ieșit negocierile la Bruxelles sau pentru că nu guvernează bine? Eu l-am întrebat de două ori în campanie la ce grup vrea să adere și el a spus că ei sunt adevărații social-democrați din România, așa că nu știu care e supărarea.

Citește și: Liviu Dragnea s-a retras în carapace! Informații din camera de la Rahova

Domnul Ponta nu m-a contactat, eu știu din presă. Eu am avut discuții directe cu el și mi-a spus că va adera la grupul social-democrat.

Una e să ai majoritate să dai jos un guvern, alta e să ai majoritate să pui un guvern. Cel mai bine ar fi să avem alegeri anticipate. Nu ar fi exclusă o variantă de alegeri anticipate, dacă partidele care ar da jos actualul guvern, ar câștiga mai mult decât au în Parlament. Putem avea un guvern interimar pe o perioadă scurtă, iar după prezidențiale să facem anticipate.”, a spus Dacian Cioloș la România TV.

Citește și: Andrei Caramitru profețește că PNL, PMP și UDMR vor trăda! ‘Vor dispărea strategic la vot’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.