Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, la ceremonia militară organizată la Mormântul Ostaşului Necunoscut

inquam / George Calin
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a luat parte, marţi, la ceremonia militară organizată la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol, de Ziua Armatei, ocazie cu care au fost depuse coroane de flori în memoria eroilor căzuţi la datorie, informează agerpres.ro

Alături de premier, la ceremonie au mai participat oficiali din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Statului Major General, Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanţi ai administraţiei locale, veterani de război. 

În cadrul ceremoniei, un sobor de preoţi a oficiat o slujbă religioasă în memoria celor căzuţi în luptă şi au fost depuse coroane de flori din partea oficialităţilor.

Turcia, în ALERTĂ: Explozie în Antalya / FOTO & VIDEO


Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" a constituit dispozitivul de defilare la Mormântul Ostaşului Necunoscut.

SURSE - Lupii tineri încing atmosfera în PNL: vechii liberali, încălecați de vechiul PDL


Tot cu această ocazie, militarii Batalionului 33 Vânători de Munte "Posada" au primit marţi Drapelul Naţional, ce va fi purtat pe itinerariul Bucureşti - Ploieşti - Buzău - Mărăşeşti - Bacău - Târgu Neamţ - Topliţa - Miercurea Ciuc - Sfântu Gheorghe - Braşov. 

"Marşul se va desfăşura pe parcursul a nouă etape, pe jos în localităţile de staţionare şi pe roţi în afara acestora, de către militari din Brigada 2 Vânători de Munte 'Sarmizegetusa', Brigada 61 Vânători de Munte 'General Virgil Bădulescu' şi din Batalionul 26 Vânători de Munte 'Avram Iancu' ", potrivit Ministerului Apărării Naţionale (MApN). 

Itinerariul Drapelului Naţional va lua sfârşit pe data de 2 noiembrie, ora 11,00, când va fi înmânat militarilor din subunitatea de cercetare a Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa", care îl vor aduce în Piaţa Sfatului din Braşov, la ceremonia ce marchează "Centenarul Vânătorilor de Munte".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.