Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș va lua parte la protestul din Piața Victoriei: Ce l-a convins pe europarlamentar să se alăture manifestanțior

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Europarlamentarul Alianței 2020 USR PLUS Dacian Cioloș a anunțat că va fi sâmbătă seara la protestul din Piața Victoriei pentru că momentul 10 august din 2018 a contribuit "masiv" la "momentul 26 mai" de anul acesta, făcând referire la rezultatul alegerilor europarlamentare, potrivit Mediafax.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’

"Voi merge, diseară, în Piața Victoriei, pentru că momentul 10 august de anul trecut a contribuit masiv la momentul 26 mai de anul acesta, pentru că România e numai una, indiferent unde trăiesc cetățenii ei - în țară sau în străinătate, și mai ales pentru că, atunci când conducta normalității e înfundată de mizerie, ea trebuie desfundată sub presiune. Trebuie să reînnoim mesajele de acum un an. Statul român tot nu s-a făcut bine. Până vom avea ocazia de a-i trimite pe cei care ne-au adus în această situație în afara istoriei, avem astăzi datoria civică de a spune că vrem o țară a normalității, o țară pentru toți cetățenii ei, în care să ne simțim cu toții acasă", a scris, sâmbătă, pe Facebook, liderul PLUS, Dacian Cioloș.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

"O doamnă mi-a spus, astăzi, că fiul ei a votat pe 26 mai pentru prima oară. Și a votat cu noi, cu Alianța USR PLUS. A făcut această alegere pentru a nu fi nevoit să plece din țară, pentru că-și dorește un trai decent în România și crede că noi putem aduce această schimbare în bine. Pentru astfel de oameni, pentru gândurile și speranțele lor, mă voi alătura celor prezenți, în această seară, în Piața Victoriei", a mai transmis Cioloș.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

Președintele USR Dan Barna a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membri USR vor fi prezenți în Piața Victoriei cu ocazia manifestării care marchează un an de la protestele din 10 august 2018. Acesta a menționat că partidul său nu va face campanie și nici nu va strânge semnături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.