Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru Klaus Iohannis: Dacian Cioloș prezintă calculele din USR-PLUS la prezidențiale

ciolos iohannis

Europarlamentarul Dacian Cioloş spune că alianța USR-PLUS nu are cum să-l susțină pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale și că în mod sigur va avea propriul candidat.

„Într-o democraţie cum să nu vii cu un candidat când eşti printre primele trei forţe politice ale ţării? În momentul de faţă în România e un lucru pe care nu l-am mai întâlnit de multă vreme, şi anume să avem nu două, ci trei forţe politice aproape egale. Dacă PNL are un candidat la Preşedinţie, dacă PSD va avea candidat, de ce USR-PLUS să nu aibă un candidat la Preşedinţie? Un candidat la Preşedinţie înseamnă să spui românilor că ştii să duci România în direcţia în care ai spus că vrei să o duci. E firesc. Dacă noi nu am avea candidat, ce ar însemna asta? Că noi ieşim din jocul politic, că le spunem celor care ne-au votat: Fraţilor, noi ne uităm la candidaţii unui partid sau altul. Susţinerea lui Iohannis ar însemna că le spune alegătorilor noştri 'Mergeţi şi uitaţi-vă un pic la PNL, poate îi votaţi pe ei'”, a zis Cioloș, vineri, la Digi 24.

USR și PLUS negociază numele candidatului la prezidențiale, în cursă fiind Dacian Cioloș și Dan Barna.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU în cazul fetiței luată cu mascații! Asistenta maternală spune că NU a refuzat adopția: 'Am fost obligată să semnez o hârtie' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.