Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş a discutat cu foşti campioni despre salvarea sportului românesc

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a discutat joi cu mai mulţi foşti campioni mondiali şi olimpici despre măsurile ce trebuie luate pentru salvarea sportului românesc. "Foştii campioni ai sportului românesc mi-au prezentat azi mai multe propuneri pentru a aduce copiii mai aproape de educaţia fizică, cel mai bun tratament preventiv pentru sănătate fizică, morală, socială, dar şi sămânţa ambiţiei şi spiritului competiţional. Mi-au atras atenţia că este nevoie de o campanie amplă de informare a părinţilor şi medicilor pentru a stopa practica scutirilor medicale dacă ne dorim copii sănătoşi. Marii campioni mi-au vorbit şi despre nevoia revenirii la campionatele sportive în şcoli pentru a avea o bază mai mare de selecţie a viitorilor campioni", a scris Cioloş pe contul său de Facebook.

El a mai anunţat că a primit propuneri clare din partea fostelor glorii ale sportului şi s-a declarat impresionat de faptul că acestea se gândesc şi susţin viitorul României din punct de vedere sportiv. "Am primit propuneri clare de la aceşti oameni care au adus glorie ţării, oameni pe care îi respect fără rest şi care mi-au vorbit fără ocolişuri despre prăpastia pe care ei o văd dacă nu facem ceva pentru salvarea sportului românesc. M-a impresionat faptul că foştii mari campioni se gândesc şi susţin viitorul României, nu cu măsuri luate de azi pe mâine, ci cu propuneri pe termen lung, pentru o societate sănătoasă şi o ţară valoroasă sportiv", a precizat premierul.

La întâlnirea care a avut loc la Palatul Victoria au fost prezenţi Ivan Patzaichin, Ana Pascu, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Cristian Gaţu, Carol Corbu, Pierre de Hillerin şi Tudor Bompa, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.