Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a EXPLODAT din cauza Raportului Matic: Asistăm la un discurs public MIZERABIL

RFI Romania
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a izbucnit după ce a fost acuzat că a votat Raportul Matic, care, printre altele, interzice interzicerea avortului și permite bărbaților să nască copii, dacă aceștia au fost anterior femei.

„Am văzut atacurile incalificabile din ultimele zile, conform cărora eu şi alţi colegi din Parlamentul European am fi susţinut o lege prin care bărbaţii să rămână însărcinaţi. Îmi displac etichetele, dar, cu regret, trebuie să spun că asistăm la un discurs politic mizerabil.

Cine doreşte să creadă astfel de enormităţi e liber să o facă, dar politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici şi periculoşi pentru societate. (…)

Nu am aşteptări de la extremiştii care mint de ani în şir că se prăbuşeşte cerul şi că vine sfârşitul lumii. Îi ştiu şi pe cei de la PSD că se ascund sub ideea de ‘stânga conservatoare’ ca să mai câştige un vot din temerile unor oameni care chiar cred că îi vor fugări minorităţile sexuale pe străzi ca să le implanteze cipuri. Ruşinos.

Însă îmi e imposibil să înţeleg cum unii colegi de la PNL au ajuns să promoveze astfel de închipuiri tenebroase şi mincinoase„, a afirmat copreşedintele USR PLUS, într-o postare pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.