Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a EXPLODAT la adresa lui Iohannis: E NAȘUL acestei monstruoase coaliții. USR nu poate gira acest nou FSN

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Liderul USR, Dacian Cioloș, l-a atacat extrem de dur pe președintele Klaus Iohannis, despre care spune că a nășit actuala coaliție dintre PSD și PNL. Cioloș a dat de înțeles că va semnala forurilor europene toate posibilele abuzuri ale viitorului guvern.

"Nu a mai jucat rolul de protector al Românilor, ci a fost nașul acestei monstruoase coaliții. USR nu poate să gireze acest nou FSN. Știm ce s-a întâmplat când s-au mai aliat PSD și PNL. USR va conduce din acest moment opoziția la acest bloc antireformator. E o coaliție din care face parte și PNL, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul. PSD e partidul care a mascrat Legile justiției și a gazat românii pe 10 august. USR rămâne singurul partid de opoziție care apără valorile europene. Ne vom folosi toate pârghiile din Parlament și Parlamentul European pentru a ne asigura că cele 30 de miliarde de euro vor finanța proiect de modernizare și nu vor ajunge în conturile clientelei PNL și PSD",  declarat Dacian Cioloș.

Citește și: Marcel Ciolacu REFUZĂ să dezvăluie pretențiile PSD: Întrebarea la care NU a avut răspuns înainte de ședința PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.