Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș acuză un linșaj: PSD-iștii, prietenii lui Florin Roman, au ieșit la atac contra mea

inquamFOTO/Ilona Andrei
dacian ciolos parlament

Liderul USR, Dacian Cioloș, susține că cei de la PSD au pornit o campanie de linșaj împotriva sa pentru că l-a demascat pe Florin Roman cu plagiatul și cu faptul că nu și-a terminat studiile acolo unde pretinde.

”Coaliția PSD-PNL e definiția de manual a zicalei „spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia lui Florin Roman, că amicii acestuia de la PSD au ieșit la atac contra mea cu pretextul apărării plagiatorului. Ca orice afacerist care miroase pericolul, cei de la PSD încearcă o diversiune prin care să acopere numirea unui mecanizator agricol la ANRE. Din start, ar trebui să ne întrebăm ce au în comun lucrările de primăvară cu energia electrică, dar Alexandru Stănescu are referințele perfecte în CV, e fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Ca agronom, mă bucur să văd că cineva care vine de la țară poate să facă față unei funcții importante, dar nu e cazul domnului Alexandru Stănescu, pe care Marcel Ciolacu l-a propus la ANRE cu argumentul că „a contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu au mai avut loc pe listele parlamentare”. O mare familie la care trebuie să vă gândiți de fiecare dată când veți plăti facturile la energie, pentru că fratele amicului politic al președintelui PSD, inginer mecanic de profesie, trebuie să aibă și el un post călduț pe undeva. Pe banii dumneavoastră, desigur.

Morala nu există, pentru că, dacă pomenim de morală la PSD sau la PNL, ambele partide sunt în stare să scoată crucifixul și să arunce cu usturoi în oricine îi întreabă dacă nu le e rușine. Dar se explică foarte clar de ce PNL a împiedicat sistematic reforma sistemului de justiție și cum a fost posibilă alianța cu PSD atât de rapid și eficient, s-au întors unde le e locul.

Din cauza lor merge România în ritmul de un pas înainte doi înapoi, din cauza lor o reformă care ar fi trebuit făcută acum 15 ani nu e gata și nici nu are perspective clare de realizare, din cauza lor orice guvern normal care își propune să scoată România din marasm are nevoie de cel puțin un an pentru a curăța sistemul de rude și de pile incompetente, care nu fac decât să vă fure zi de zi, an de an. Florin Roman a plecat, dar în spatele lui sunt alți zece ca el, mai nerușinați și mai indiferenți”, scrie Dacian Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.