Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş are vești bune pentru Laura Codruța Kovesi: 'Am toate argumentele că poate avea o susținere mai largă inclusiv din partea Franței'

Captura TV
Laura Codruța Kovesi la Poliție

Liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloş  a declarat  la Digi 24, că îi va da toată susținerea Laurei Codruța Kovesi în cursa pentru șefia Parchetului European.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

„Îi voi da toată susținerea doamnei Kovesi. Sunt convins că voi obține acordul (europarlamentarilor din Renew Europe) pentru a o susține în continuare. Am toate argumentele că Laura Codruţa Kovesi poate avea o susținere mai largă inclusiv din partea Franței, chiar dacă Franţa are propriul candinat pentru această funcţie'', a declarat Dacian Cioloş.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

Liderul PLUS a fost ales miercuri în fruntea grupului Renew Europe, care este un nou grup format în Parlamentul European, care reunește forțe liberale și progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa. Cioloş a declarat că acest grup va spori numeric în următoarea perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.