Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş dă semnalul: 'A instituit frica, intoleranţa, duplicitate'

klaus iohannis dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş afirmă, într-o postare pe pagina sa de socializare, că răul cel mai mare pe care l-a făcut regimul comunist societăţii româneşti a fost minciuna promovată la rang de guvernare, iar pentru a pune adevărul în locul minciunii este nevoie de curaj, asumare individuală, dar şi de o nouă generaţie politică.

"Istoricul Neagu Djuvara spunea că cel mai mare rău pe care regimul comunist l-a făcut societăţii româneşti a fost minciuna, promovata la rang de guvernare şi înrădăcinata în toate sistemele vitale. Minciuna care, aş continua eu, a instituit frica, intoleranţa, duplicitate", spune Cioloş, în comentariul postat vineri seara pe Facebook.

Citește și: Era aşteptată pe scenă de mii de oameni, iar ea făcea sex în backstage / VIDEO

El subliniază că România trebuie reaşezată pe valori cum sunt adevărul, responsabilitatea, încrederea, pro-activitatea, toleranţa, umanitatea şi solidaritatea.

"Avem nevoie de curaj, de asumare individuală, dar şi de o noua generaţie politică pentru a pune, la nivel societal, adevărul în locul minciunii, pentru a înţelege că responsabilitatea, încrederea, pro-activitatea, toleranţa, umanitatea şi solidaritatea aparţin firescului, normalităţii. Împreună, trebuie să reaşezăm România pe aceste valori", subliniază Cioloş.

Citește și: Aceasta e cea mai frecventa boala cu transmitere intima: Afectează tinerii de la 15 la 24 de ani

El mai menţionează că în urmă cu două zile a participat la lansarea cărţii "Mentalitate deschisă" editată de Institutul Dezvoltării Personale pentru că a simţit nevoia să sublinieze "cât de importantă este o astfel de mentalitate pentru a construi împreună o altfel de Românie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.