Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, după ce a bătut palma cu Ludovic Orban: 'Bucureștiul trebuie salvat de PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Am decis astăzi să construim o colaborare onestă și precis delimitată pentru alegerile locale din Capitală, USR PLUS împreună cu PNL, anunță Dacian Cioloș pe Facebook.

„Bucureștiul trebuie salvat de PSD, de administrația locală incompetentă și periculoasă a celor care au capturat Capitala sub Regimul Firea. Am discutat, am negociat și am construit o soluție politică imperios necesară pentru acest moment, pe principii foarte clare în ceea ce ne privește. Este o chestiune de responsabilitate și de reprezentare cinstită a intereselor alegătorilor.

CNSU revine cu precizări după ce a hotărât limitarea programului pentru terase

Dar vreau să fie cât se poate de clar că nu discutăm despre un compromis politic. Înțelegerea pe care o facem acum este în aceiași parametri de valori pe care le vrem în politica românească. Nu este o alianță politică, ci o înțelegere punctuală în care nu am renunțat nicio clipă la valorile și principiile care ne definesc: onestitate și competență.

În 2016, și noi, și alții am deplâns faptul că Bucureștiul a intrat pe mâna PSD tocmai pentru că cei din actuala opoziție au ținut, fiecare, la mândria proprie. Nu ne permitem să punem interesul bucureștenilor în pericol pentru diverse interese politice personale sau de partid. Această înțelegere este o dovadă de responsabilitate și le mulțumesc tuturor celor care au înțeles urgența momentului și au colaborat la această construcție politică prin care vom susține candidați unici în Capitală.

Vom continua să construim și să luptăm fără să facem rabat la principiile noastre și fără a închide ochii la greșelile nimănui”, scrie liderul PLUS pe rețeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.