Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș face ochi dulci PNL-ului: 'O astfel de majoritate poate fi construită doar cu ajutorul USR. Va trebui să ia o decizie strategică'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Președintele USR, Dacian Cioloș, a declarat, joi, înainte de consultările de la Palatul Cotroceni că refacerea coaliției de guvernare este posibilă în jurul unui program de reforme. Nu vom susține un guvern minoritar PNL-UDMR, nu este o soluție, a precizat Cioloș.

Președintele USR a spus că formațiunea politică pe care o conduce vrea să revină la guvernare prin refacerea coaliției cu PNL și UDMR.

„O astfel de majoritate poate fi construită doar cu ajutorul USR, în jurul unui program de reforme foarte clar discutat și negociat sau dacă vrea să treacă un guvern susținut din umbră de PSD, care azi zice că susține, azi zice că nu susține, dar ne putem da seama că au nevoie și ei de bani pentru primari, dacă vor fi alegeri anticipate. Deci, aici PNL va trebui să ia o decizie strategică foarte clară vizavi de  cetățenii României, ce fel de guvern poate să propună acum când are posibilitatea să aleagă. Am spus foarte clar că suntem conștienți de faptul că va fi un guvern cu puteri limitate, că va trebui să negocieze fiecare proiect. Acum suntem în altă situație, în care refacerea coaliției PNL - USR - UDMR e posibilă, dar trebuie să vedem dacă PNL vrea să refacă coaliția sau să facă alt joc, unde să aibă o libertate mai mare.”, a spus Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.