Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, fost premier, despre interzicerea campaniei Fără penali în funcții publice: Nu ne așteptăm să vină și să ne ceară scuze pentru 30 de ani de haos

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Biroul Electoral de Circumscripţie Dâmboviţa a admis joi sesizarea PSD care a cerut interzicerea promovării sloganului „O Românie fără hoţie„ al Alianţei USR-PLUS pe motiv de „defăimare”. Alianţa a precizat că sloganul „nu vizează persoane sau un grup de persoane ci expune o valoare, un principiu, care îşi are ecou atât în Constituţie cât şi în legislaţia penală”.

În acest context, Dacian Cioloș, fost premier al României în perioada 2015-2017, susține că nu se aștepta la altceva de la PSD,

Am crezut că fac atac de panică doar atunci când aud de hoție. Știți voi, chiar și cei mai relaxați hoți tresar când aud cheia în yală sau când răsună sirena poliției prin cartier. Dar uite că, de fapt, le stăm ca un ghimpe în coaste și au cerut să ni se interzică și programul de guvernare, după ce au mers la tribunal cu sloganul nostru. Nu mă miră, doar nu ne așteptăm să vină și să ne ceară nouă, tuturor, scuze pentru 30 de ani de neîmpliniri și haos. Acum, când societatea a dat o mișcare politică născută din furia acumulată de cetățeni, fac tot ceea ce știu ei să facă. Să uneltească, să mintă și să înșele, poate scapă din nou la borcanul cu miere. Mai e puțin până la votul din decembrie, când avem șansa reală de a scăpa de ei pe bune, de a-i scoate din viața politică. Până atunci, nu uitați că o Românie vie e o Românie fără hoție.

Sunt atât de disperați încât ne-ar scoate în afara legii dacă ar putea, doar pentru că îndrăznim să ne gândim că am putea ajunge în Parlament cu proiecte precum: Fără penali în funcții publice, fără pensii speciale și imunitate, fără păduri furate. Dar noi, împreună, vom ajunge la guvernare cu susținerea voastră, cu votul vostru”, a spus Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Medicii vin cu informații suplimentare despre Draga Olteanu Matei: au anunțat rezultatul pentru testul Covid-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.