Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş îl acuză de minciună pe fostul colonel SRI Daniel Dragomir: Nu am cerut sprijin pentru vreo instituţie de presă

facebook.com
Dacian Ciolos

Acuzat de fostul colonel SRI Daniel Dragomir că ar fi cerut unor firme să sprijine publicaţia HotNews.ro, Dacian Cioloş afirmă, într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, că totul este o minciună. Fostul premier mai spune că Dragomir ar trebui să răspundă legal pentru afirmaţiile sale.

"E o minciună. Nu am convocat și nici nu am cerut cuiva vreodată să convoace firme care să sprijine financiar sau altcumva vreo instituție de presă sau publicație. Dacă domnul respectiv are alte informații, îl invit să le furnizeze instituțiilor abilitate să le cerceteze. Dacă nu are, ar trebui să se pregătească să răspundă legal pentru afirmațiile dumnealui dacă continuă cu astfel de insinuări", a declarat Dacian Cioloş, pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi şi: Piedică de la CCR în calea procurorilor: Concubinii pot refuza audierea în dosare penale

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a scris luni, pe pagina sa de Facebook, că Dacian Cioloş a ajutat în 2016, din postura de premier, site-ul de ştiri HotNews.ro.

"Domnul Tapalaga pare a fi foarte nervos. Eu nu l-am facut securist. Am explicat si voi detalia cum a fost unealta SRL - Coldea. De ce este nervos? Din motive de SIPA, din motive de ANAF. Nici nu mai suntem in anul 2016 cand primul ministru chema la o "informala" un numar de firme si le cerea sa "ajute" Hotnews", a scris Dragomir pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.