Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş, către Nicolae Ciucă: Dați-l afară din Guvern pe Florin Roman! Compromite iremedial funcția de ministru

florin roman

Liderul USR, Dacian Cioloș, îi cere premierului Nicolae Ciucă să-l demită din funcție pe ministrul Cercetării, Florin Roman (PNL), după ce ziarul 'Libertatea' a scris că demnitarul nu are licență la Universitatea „Babeș-Bolyai” așa cum și-a trecut în CV și că și-a plagiat lucrarea de master.

  • „Îi cer domnului prim-ministru Ciucă să îl demită de îndată pe ministrul Florin Roman, care se dovedește a fi un impostor mărunt, cu tot CV-ul falsificat. Felicitări ziariștilor de la Libertatea, care au descoperit că domnul Roman nu are nici licența trecută în CV la Universitatea „Babeș-Bolyai”, după ce au descoperit că nici vreo carte nu a scris și a și plagiat ordinar lucrarea de master. Domnule Ciucă, cu fiecare secundă cu care îl mențineți în post, Florin Roman compromite iremediabil funcția de ministru al Cercetării. Compromite ideea de meritocrație și competență pentru orice tânăr care și-a făcut studiile cu trudă, pentru orice cetățean normal din această țară care nu a fentat școala. Dați-l afară!”, este apelul liderului USR.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere și el demiterea ministrului.

„Incredibil ce impostor! Florin Roman a fost numit ministru al Cercetării și Inovării. Jurnaliștii au început să îi caute în istoricul profesional. Omul a mințit în CV de la cap la coadă. Nu i se găsește masterul și nici studiile la UBB Cluj. De aceea se iubește atât de mult PNL și PSD, sunt siamezi în impostură. Nu știu cum stă cu studiile domnul general Ciucă, dar dacă măcar el are o facultate făcută pe bune, să-l demită urgent pe papagalul impostor penelist Roman, URGENT!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.