Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş intervine în scandalul momentului: 'Să nu fim doar consumatori de victorii'

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş i-a îndemnat marţi pe români să nu fie doar "consumatori de victorii" şi să îi susţină pe sportivii români, precum Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, "care dau totul la Jocurile Olimpice".

Vezi şi: Traian Băsescu și-a ieșit din fire: S-a certat cu un jurnalist, la România TV

"Cătălina Ponor ştie să dăruiască atunci când câştigă, aşa cum dăruieşte şi când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toţi sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt şi ceea ce fac. Haideţi să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevăraţi pentru toţi aceia pentru care sportul este un mod de viaţă, este formator de caractere - uneori în condiţii foarte grele, este fair-play şi autodepăşire. Este momentul să recunoaştem că, după fiecare competiţie, învăţămintele trebuie să le tragem şi noi, ca oameni chemaţi să-i susţină, să-i sprijine. Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim şi vă apreciem enorm, pentru că ştim cât munciţi şi cât dăruiţi pentru a ne reprezenta acolo şi pentru a ne oferi momente de emoţie şi de bucurie", a scris premierul Cioloş pe Facebook.

Citeşte şi: Sfaturile unui celebru medic: Spune cum ne putem feri de cancer

Totodată, într-un răspuns la un comentariu, premierul Cioloş spune că un eşec poate fi "un pas înainte". "(...) Nu, în niciun caz nu trebuie să ne obişnuim cu eşecurile. Trebuie doar să acceptăm că uneori viaţa ne obligă să învăţăm şi din eşecuri, pentru a le putea depăşi. Să acceptăm că şi un eşec poate fi un pas înainte (...) precum este o victorie. Un adevărat competitor ştie asta", a mai scris Cioloş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.