Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș își explică strategia: Este perfect asumabil că vom fi Guvern de sacrificiu

Inquam Photos / George Calin
dacian ciolos

Premierul desemnat Dacian Cioloș a explicat că își asumă faptul că ar putea conduce un Guvern de sacrificiu, dar mizează pe faptul că multe măsuri pot fi luate direct de la Palatul Victoria, iar reformele asumate prin PNRR vor trece sigur și în Parlament, pentru că sunt deja asumate politic.

”În primul rând, vom lua toate măsurile care țin direct de Guvern și sunt multe măsuri care pot fi luate și care vor aduce beneficii cetățenilor. Sunt multe lucruri care pot fi făcute direct de către Guvern.

În PNRR sunt multe măsuri adoptate și susținute de o majoritate în Parlament, iar dacă este nevoie de OUG, de legi în Parlament, nu mă aștept să întâmpinăm opoziție, fiindcă aceste măsuri au fost aprobate deja de o majoritate, iar noi cei de la USR am fost acolo, Cristian Ghinea a fost coordonatorul PNRR.

Este perfect asumabil faptul că am putea fi un Guvern de sacrificiu. Noi nu facem un calcul politic cu ceea anume vom putea câștiga. Singurul mod în care noi vom putea câștiga este acel scenariu în care câștigă și românii. Să ne dea votul și apoi vom vedea.”, a spus Dacian Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.