Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș i-a mulțumit lui Vlad Voiculescu, după victoria lui Nicușor Dan: 'E elementul-cheie. Bucureștiul poate să fie o capitală europeană'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde. Dacian Cioloș i-a mulțumit lui Vlad Voiculescu pentru că a ales să facă un pas în lateral și să intre în echipă cu Nicușor Dan.

„Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României. De patru ani construim acest proiect politic. Mulţumesc celor 20 de mii de candidaţi ai USR-PLUS, miilor de delegaţi din secţiile de votare şi să le spun să rămână pe baricade. Voturile se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi, să fiţi atenţi”, a declarat Cioloş.
El a mai spus că începe revoluţia bunei guvernări.
”Începem o revoluţie a bunei guvernări. Vă putem prezenta câţiva viitori lideri politici ai României: Nicuşor Dan, Clotilde, Radu, Simona. Menţiune specială pentru Vlad Voiculescu, care a ştiut să facă pasul în lateral şi să intre în echipa cu Nicuşor Dan. E elementul cheie, e diferența de comportament al Alianței USR PLUS față de ceea ce s-a întâmplat în 2016. Altfel, Nicușor Dan putea fi primarul nostru în ultimii 4 ani. E diferența de comportament și de asta vreau să-i mulțumesc lui Vlad și întregii echipe care ne vor demonstra că Bucureștiul poate să fie o capitală europeană a României”, a spus Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.