Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş lansează ATACUL, după numirea făcută de Klaus Iohannis: 'Există o logică care pare să nu se mai aplice'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos asociere opozitie

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă că PSD-ALDE au primit miercuri seară nu a doua, ci a treia şansă şi le transmite românilor care vor să se alăture Platformei România 100 să înlocuiască dezamăgirea şi frustrarea cu promisiunea că vor reuşi să propună soluţii care să fie acceptate şi sprijinite de societate. "La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenţei, normalităţii şi speranţei", este mesajul fostului premier tehnocrat.

"Am trimis în această seară un mesaj celor peste 40.000 de susţinători din Platforma România 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastră care doriţi să veniţi împreună cu noi: Coaliţia PSD-ALDE a primit în această seară nu a doua, ci a treia şansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-şi înţelege greşelile.

Citește și: UE interzice pungile de plastic! Când dispar din țara noastră

Există o logică a democraţiei care, din păcate, pare să nu se mai aplice în cazul acestor două partide. Cred că decepţia noastră pentru astfel de situaţii trebuie transformată în capacitatea noastră de a oferi o alternativă, prin fapte. Haideţi să înlocuim dezamăgirea şi frustrarea cu altceva: cu promisiunea că noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, că vom reuşi să propunem soluţii care să fie acceptate şi sprijinite de societate. La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenţei, normalităţii şi speranţei. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratată este o şansă în minus pentru o existenţă şi o evoluţie normală a noastră, ca ţară şi societate. Ne avem unii pe alţii. Nu suntem puţini şi nici neputincioşi. Vom rezista şi vom construi o alternativă reală. Împreună!", a scris Dacian Cioloş, miercuri seară, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri seară că mai dă o şansă PSD şi o nominalizează pe Viorica Dăncilă pentru postul de premier, decizie care a stârnit critici din partea opoziţiei, dar şi a unor organizaţii civice.

Citește și: Abia acum a ieșit la iveală! Cât câștiga Andreea Marin la „Surprize, Surprize” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.