Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş lansează un mesaj pe Facebook către funcţionarii din ministere: 'Nu avizaţi acte normative de care nu ştiţi că sunt 100% legale'

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş a făcut, luni, un apel către funcţionarii din ministere să nu avizeze acte normative despre care nu ştiu că sunt 100% legale şi le-a transmis acestora că nu sunt singuri, informează Agerpres.

"Funcţionarii responsabili din ministere ştiu ce înseamnă să adopţi acte normative de urgenţă la presiune politică. Şi sunt convins că vor demonstra şi de data aceasta că statul român nu a rămas sat fără câini. Chiar dacă statul e condus azi de lideri politici dintre care unii îl consideră o unealtă pentru interese personale şi de partid", a scris Cioloş, pe Facebook.

Vezi și: Curtea Constituțională a României dezbate sesizările de neconstituționalitate la modificarea Legii nr.317/2004 cu privire la CSM

El le-a cerut acestora să rămână demni până la capăt.

"Nu avizaţi acte normative despre care nu ştiţi că sunt 100% legale. Nimeni nu vă poate obliga să vă depăşiţi atribuţiile de serviciu. Rămâneţi demni până la capăt. Nu sunteţi singuri!", a adăugat Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.