Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş prezent la ceremonia organizată de secretarul general al ONU

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloş şi soţia sa, Valerie Cioloş, au participat marţi la ceremonia de primire organizată de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, în onoarea şefilor de delegaţie prezenţi la cea de-a 71-a sesiune a Adunării Generale a ONU. Ulterior, premierul Cioloş a fost prezent şi la evenimentul de marcare a primei aniversări de la adoptarea Agendei 2030.

Şeful Executivului de la Bucureşti participă la deschiderea segmentului la nivel înalt al celei de a 71-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, după care are programată o întâlnire bilaterală cu preşedintele Egiptului, Abdel Al-Sisi. Dacian Cioloş va fi prezent la dejunul la nivel înalt oferit de Ban Ki-moon, în onoarea şefilor de delegaţie, dar şi la Summitul liderilor privind criza globală a refugiaţilor, organizat de SUA alături de Canada, Etiopia, Germania, Iordania, Mexic şi Suedia, care are loc marţi după-amiază. Tot marţi, Cioloş va avea întrevederi cu secretarul general ONU, cu preşedintele Finlandei, Sauli Niinisto, şi cu directorul executiv al UNEP, Erik Solheim.

Premierul român va lua parte, la sediul ONU, la evenimentul ''Open Government Partnership: Five Year Celebration'', coprezidat de preşedinţii Africii de Sud şi Franţei. În cursul serii, premierul va participa la recepţia oferită de UE, dar şi la cea dată de preşedintele SUA Barack Obama şi de prima doamnă Michelle Obama, în onoarea şefilor de delegaţie. Dacian Cioloş va fi prezent şi la recepţia oferită şefilor de delegaţii pentru aniversarea iniţiativei HeForShe de preşedintele Finlandei şi directorul executiv al UN Women, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.