Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, profeție SUMBRĂ: sistemul de sănătate va colapsa. Încrederea în Guvern scade

Facebook
Dacian Ciolos

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, susține că în ritmul actual sistemul de sănătate din România va intra în colaps, iar bâlbele Guvernului generează un val de neîncredere în stat din partea cetățenilor.

Citește și: Alexandru Rafila, după explozia cazurilor de coronavirus: În maxim o lună s-ar putea dubla! Mortalitatea s-ar tripla, ca în Cehia

”Noi cam asta spunem de la începutul pandemiei: sistemul de sănătate va colapsa, încrederea cetățenilor în stat va scădea de la un caz public mai vizibil la altul. Dincolo de problemele pe care le au aproape toate staele din UE, noi venim și cu niște probleme sistemice din spate, cu problemele sistemului de sănătate, cu modul în care funcționează statul și toate lucrurile astea sunt scoase la lumină și acutizate acum. Toată lumea are presiune pe sistemul medical, toată lumea trebuie să impună restricții, dar noi vedem o presiune imensă pe sistemul de sănătate pentru că tot personalul medical din România nu cred că a cunoscut o perioadă mai neagră, cred că de la Al Doilea Război Mondial, nu știu să fi fost o perioadă mai neagră și asta este pentru că ani se zile banii pompați în sistemul de sănătate s-au dus în alte buzunare, am văzut găurile negre din CNAS, am văzut cum au fugit medicii din România și au plecat de nevoie.”, a spus Dacian Cioloș, la TVR, în cadrul emisiunii ”România9”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.