Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, reacție după ce guvernul propus a picat în Parlament: 'USR și-a făcut datoria. Mingea se întoarce la dl președinte'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

USR și-a făcut datoria, a spus Dacian Cioloș după ce guvernul propus de el nu a obţinut miercuri votul de încredere al Parlamentului, având doar 88 de voturi favorabile. „Mingea se întoarce la dl președinte”, a mai spus liderul USR.

„Exact cei care ne acuzau pe noi și mă acuzau pe mine că blocăm găsirea unei soluții (...) sunt cei care au prelungit situația de criză politică în care ne aflăm. N-au făcut nicio propunere ca alternativă acum o săptămână, însă astăzi au vorbit despre lipsa de soluții și despre faptul că noi am blocat găsirea unei soluții. USR și-a făcut datoria. Noi rămânem în continuare cu această responsabilitate asumată de a contribui la găsirea unei soluții, însă este important ca și celelalte forțe politice să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce au făcut, pentru că au stat pe margine, pentru că caută variante care să aranjeze problemele interne din partid și să nu răspundă crizelor cu care se confruntă România. Din acest moment, mingea se întoarce în terenul dl președinte. Vom vedea care sunt propunerile dânsului”, a spus Cioloș după eșecul din Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.