Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş susţine că USR-PLUS vrea să intre imediat la guvernare dar nu oricum: Condiţiile pe care alianţa le impune pentru preluarea puterii

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos si Dan Barna Alianta

Dacian Cioloş a declarat la Digi 24 că alianţa USR-PLUS îşi doreşte intrarea imediată la guvernare, dar nu ocum, ci numai sub garanţia unei majorităţi parlamentare, cât despre o nouă moţiune, liderul Renew Europe a declarat că este deja târziu pentru aşa ceva.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

''Voi face tot ce ţine de mine pentru ca USR-PLUS să fie parte a majorităţii parlamentare sau chiar să obţină majoritatea parlamentară pentru a guverna începând de anul viitor. Ne.am dori să intrăm la guvernare cât mei curând, noi sperăm din decembrie, din ianuarie, însă realist vorbind este destul de vreu să organizăm alegeri anticipate, pentru că despre asta e vorba. Pentru a putea guverna, pentru a putea asuma responsabilitatea politică trebuie să ai o majoritate stabilă în Parlament. Singura modalitate pe care noi o vedem acuma la USR-PLUS pentru a obţine o majoritate politică stabilă este prin alegeri, prin legitimarea votului. De aceea spunem că ne dorim alegeri cât mai repede posibil şi ne asumăm guvernarea a doua zi după aceste alegeri dacă avem majoritatea în Parlament. Deci rămân cu acest obiectiv şi dacă va fi nevoie de mine în ţară sunt gata să-mi pun la dispoziţie cunoştinţele, competenţele pentru a moderniza România'', a declarat liderul PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.