Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, întrebat dacă Iohannis l-a desemnat ca premier de sacrificiu: 'Dacă a-ți asuma responsabilitatea în criză înseamnă sacrificiu…'

Digi24
Dacian Cioloș

Premierul propus Dacian Cioloș a declarat marți că nu este în intenția USR să negocieze o majoritate cu PSD și AUR, obiectivul fiind o discuție cu colegii de coaliție. „Voi avea o primă discuție cu ei”, a anunțat Cioloș.

„Sunt poziționări ale partidelor, eu vreau să am discuții față în față. Nu e intenția noastră să negociem o majoritate cu PSD și AUR. Nu sunt compatibile cu felul în care vedem lucrurile. Obiectivul meu e să discut cu colegii de coaliție. Eu sper să nu trebuiască să ajungem la cele 10 zile, e o perioadă de criză. Voi avea o primă discuție mâine cu ei”, a spus Dacian Cioloș.

Întrebat dacă Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier de sacrificiu, Dacian Cioloș a răspuns: „Dacă a-ți asuma responsabilitatea în criză înseamnă sacrificiu… Nu am intrat în politică pentru sinecuri sau CV. Am intrat pentru că vrem să facem niște lucruri. Că unii fac calcule ca să-și atingă obiective politicianiste, e treaba lor. S-a tot spus că USR e un partid superficial, dar noi am crescut, vrem să le arătăm românilor că ne asumăm responsabilitate, că avem oameni și idei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.