Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş va fi AUDIAT: Anca Dragu, ex-ministru al Finanțelor, e convocată și ea

mediafax
ciolos

Comisiile parlamentare de buget-finanţe i-au invitat, pentru joi, pe fostul premier, Dacian Cioloş, şi pe fostul ministru de Finanţe, Anca Dragu, pentru a discuta despre rectificările bugetului de anul trecut.

"Ne reîntâlnim mâine (joi - n.r.) la ora 11,00. Avem trei invitaţi importanţi: domnul Dacian Cioloş, doamna Anca Dragu şi domnul Vasile Dâncu. Sunt invitaţi, nu pot să confirm că vor veni", a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei de buget a Camerei Deputaţilor, Leonardo Badea.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

El a precizat, însă, că Vasile Dâncu a anunţat că nu se poate prezenta în această săptămână la comisii deoarece este plecat în străinătate şi şi-a exprimat disponibilitatea de a veni în următoarea săptămână.

Membrii Comisiilor de buget-finanţe analizează rectificările bugetare din 2016, date de Guvernul Cioloş, termenul de depunere a raportului fiind data de 15 februarie.

Citește și: VIDEO O tânără de 17 ani a fost șantajată de un bărbat care avea imagini PORNO cu ea: Ce i-a cerut

Până în prezent au fost audiaţi la comisii: Doru Petru Dudaş - vicepreşedinte ANAF, Camelia Izvoran - secretar general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene, Cătălin Gheran - director general Autoritatea de Management Programe, Infrastructură Mare în MFE, Claudia Coman - Direcţia coordonare şi sistem din MFE, Sirma Caraman - secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Daniela Pescaru - secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Ion Ghizdeanu - preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.