Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dâmbovița:Tânărul aflat în arest la domiciliu, bănuit că a dat foc casei și a dispărut, a fost prins

houstonchronicle.com
extradare catuse

Tânărul care se afla în arest la domiciliu și care a dispărut din casa cuprinsă de flăcări în localitatea Cobia, județul Dâmbovița, a fost găsit de polițiști și reținut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii au reușit să dea de urma tânărului care se afla în arest la domiciliu și care a fugit după ce a dat foc casei, luni seară, în localitatea Cobia.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că incendiul ar fi fost provocat de un tânăr de 24 de ani. Acesta s-a sustras cercetărilor inițial, dar a fost prins și reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești. La acest moment se afla în stare de reținere la sediul poliției”, au precizat reprezentanții IJP Dâmbovița.

Tânărul urmează să fie prezentat instanței pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Reprezentanții ISU Dâmbovița au declarat că, în urma verificărilor, s-a stabilit că incendiul a fost pus intenționat.

„Intervenţia pentru lichidarea incendiului a durat circa 3 ore. Au ars acoperiştul pe o suprafaţă de circa 130 de metri pătrați, o tonă de plante furajere şi circa 500 de kilograme de lemne de foc. Cauza probabilă a producerii incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu (acţiune intenționată)”, arată ISU Dâmbovița.

Potrivit presei locale, bărbatul era cunoscut în zonă deoarece a fost prins conducând fără permis de 5 ori în trei zile. Aceleași surse susțin că acesta era arestat la domiciliu pentru o agresiune și a incendiat casa bunicii sale, în care avea stabilit arestul la domiciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.