Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dâmboviţa: Acţiune de amploare a poliţiştilor de la Rutieră; peste 500 de sancţiuni aplicate

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa, sprijiniţi de colegi din Argeş, Giurgiu, Ilfov şi Prahova, au derulat, în acest weekend, o acţiune de amploare în cadrul căreia au aplicat peste 500 de sancţiuni.

"La data de 4 august a.c., în intervalul orar 16:00-20:00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciul Rutier Dâmboviţa, poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu şi cei de la ordine publică cu atribuţii pe linie rutieră au executat o acţiune, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere cu risc ridicat de accidente de pe raza judeţului, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice. Astfel, poliţiştii au aplicat în doar 4 ore, 513 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 130.000 lei, şi au constatat 4 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice", a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Conform sursei citate, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 27 de permise de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare. Din totalul permiselor de conducere reţinute, 19 au fost pentru depăşirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză şi şapte pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depăşire, informează Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sprijiniţi în cadrul acţiunii de efective de la la rutieră din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Argeş, Giurgiu, Ilfov şi Prahova, acţiunea fiind coordonată de Direcţia Rutieră", mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.