Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Damjan Djokovic, după calificarea CFR-ului Cluj: 'Am reușit să obținem 12 puncte într-o grupă foarte tare'

Damjan Djokovic

Damjan Djokovic, autorul celui de-al doilea gol al lui CFR Cluj în meciul cu Celtic, de joi, scor 2-0, a vorbit despre cât de importantă este calificarea obținută de formația sa în șaisprezecimile de finală ale Europa League, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Panică în sistemul de apărare și ordine publică- ‘Vor avea pensii mai mici cu 30%’ .

"Mental a fost foarte greu. Când joci un meci în care și un punct e suficient, e greu când nu știi dacă trebuie să ataci 100% sau să stai mai mult să aștepți adversarul. Am făcut un meci bun, am câștigat contra unei echipe mari. Am reușit să facem 12 puncte într-o grupă foarte tare. Am așteptat foarte mult golul, trecuse mult de când nu mai marcasem. Cred că a venit într-un moment foarte important.

Sincer, după tot drumul de calificare, unde am întâlnit adversari foarte tari, orice echipă e binevenită în șaisprezecimi. Presiunea a fost plăcută. Avem un grup cu experiență foarte mare. În ultimul an și jumătate am făcut treabă foarte bună în campionat, dar și în Europa", a declarat Djokovic, la Digi Sport.

Citește și: S-a întors roata- PSD vrea dublarea alocațiilor pentru copii

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formaţia scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din şaisprezecimile de finală ale Europa League va avea loc luni, de la ora 14:00 (ora României), la Nyon (Elveţia). Partidele din această fază se vor disputa în zilele de 20, respectiv 27 februarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.