Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa face acuzații INCENDIARE. Mihai Stoica l-a 'lucrat': 'A făcut tot posibilul ca eu să nu ajung la FCSB'

gsp.ro
Dan Alexa

Dan Alexa (39 de ani) a lansat un atac incredibil la adresa lui Mihai Stoica (53 de ani), directorul sportiv de la FCSB, pe care îl acuză că "a făcut tot posibilul" ca el să nu ajungă antrenorul roş-albaştrilor, relatează Mediafax.

"Chirurgul" s-a întâlnit cu Gigi Becali şi a negociat şi, când totul părea că se îndreaptă spre bine, Mihai Teja a devenit favorit şi, se pare, el este alesul patronului FCSB, informează Mediafax.

Citește și: Simona Halep a făcut MARELE ANUNȚ: Cine o va ajuta la antrenamentele pentru Australian Open

Gigi Becali a confirmat că Mihai Teja e alesul pentru funcţia de antrenor al FCSB, după plecarea lui Dică, iar Alexa a ieşit la atac. Ţinta? Mihai Stoica, pe care îl acuză că "l-a lucrat". Tehnicianul de 39 de ani al celor de la Călăraşi a mers la reşedinţa finanţatorului duminică, unde au discutat despre posibila prelure a echipei. Însă, conform lui Alexa, Mihai Stoica, a avut un cuvând important în numirea noului tehnician.

"Cât despre discuţiile despre Steaua i-am spus clar domnului Becali ca dacă vom colabora vreodată, nu voi putea lucra cu Mihai Stoica! Ştiu ce relaţie îi leagă, dar ştiu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua! Şi a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă şi minuni pentru unii... Nu vin la Steaua!

Citetește și: Cozi INFERNALE pe DN1 - Turiștii se întorc din minivacanța de Crăciun

Revevenind la lucruri serioase, nu s-a pus niciodată problema să eu plec imediat de la Călăraşi. Eu şi domnul Becali am dorit să ne cunoaştem, să discutăm şi să vedem dacă avem lucruri în comun. Avem foarte multe în comun şi îi mulţumesc domnului Becali. Îi urez succes atât dânsului, cât şi lui Mihai Teja, dacă va semna cu Steaua", a zis Dan Alexa, conform gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.