Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa îi provoacă pe suporterii dinamoviști: 'Nişte pisoi. Eu vreau să văd când mă caută cineva dintr-o galerie să mă bată'

gsp.ro
Dan Alexa

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a declarat după meciul cu Dinamo, scor 3-2, că galeria dinamovistă l-a ameninţat şi înjurat, însă îşi arată răutatea doar din tribună, de fapt fiind “nişte pisoi”, scrie news.ro.

“Li s-au permis foarte multe. E de vină Negoiţă, pentru că a trecut cu vederea. Pisoi. Pentru mine sunt nişte pisoi. Şi când vă văd pe stradă mulţi fac poze cu mine. Eu îi aştept cu drag. Eu vreau să văd când mă caută cineva dintr-o galerie să mă bată. Vreau să văd ziua când îşi fac ei commando-uri şi vin să-l bată pe Dan Alexa. Vă spun eu, nu o să se întâmple niciodată, pentru că sunt pisoi”, a spus Alexa în conferinţa de presă de după meci.

Citește și: Andrei Caramitru vrea dispariția Digi24: 'Televiziunile merita sa dispară. Toată lumea sa se mute pe Facebook, Netflix și HBO'

La Look Plus, el a mai afirmat că Negoiţă este “foarte slab” şi că suporterii din PCH l-au “înjurat de familie, de copii”.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’49, ’66 şi Crepulja ’80. Pentru Dinamo au înscris Popescu ’18 şi Moldoveanu ’74.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.