Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, anunț INCENDIAR după audierea lui Ion Cristoiu în dosarul lui Kovesi: Mai sunt filmulețe și fotografii, dar peste Ocean

Inquam Photos / George Calin
Dan Andronic Comisie anchetă

Jurnalistul Dan Andronic a comentat pentru România TV informațiile privind audierea jurnalistului Ion Cristoiu în dosarul Laurei Codruța Kovesi, deschis la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție după plângerea depusă de Sebastian Ghiță, privind o sumă de bani pe care i-ar fi cerut-o fosta șefă a DNA pentru repatrierea lui Nicolae Popa, fostul șef al FNI.

Citește și: Mihai Tudose a EXPLODAT pe tema referendumului - Cere CAZIER prin lege pentru toți cei care vor să ocupe funcții de demnitate publică

Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Secția Specială de Anchetă a magistraților în dosarul în care este cercetată Kovesi, după ce jurnalistul a văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiță, realizat în Serbia, o fotografie care ar demonstra relația apropiată dintre fosta șefă DNA și Ghiță.

"A fost citat pentru a valida o probă. Pur și simplu este un demers, cred că a fost întrebat mai multe lucruri, nu numai dacă a văzut poza, ci și toate lucrurile care s-au spus pentru că au avut loc mai multe discuții. Mai există și alte fotografii și filmulețe, dar din câte știu nu mai sunt în țară, nici în Serbia, ci peste Ocean", a declarat Dan Andronic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.