Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna a găsit vinovatul pentru rezultatul slab al USR-PLUS: 'Nu ne pasă de această țară!' Răspuns despre demisia din fruntea alianței

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Liderul USR-PLUS, Dan Barna, se arată dezamăgit de prezența scăzută de la alegerile parlamentare de duminică. El a comparat situația din România cu cea din SUA, iar concluzia sa a fost că societății românești nu-i pasă de țară. De asemenea, Barna exclude o eventuală demisie din fruntea formațiunii, deoarece rezultatele confirmă calitatea sa de lider.

„Dacă ne uităm la SUA, când în pandemie a fost cea mai mare prezență, ne arată dacă chiar ne pasă de țară. Este un gust amar.

În momentul de față lucrurile arată diferit și complicate față de acum 4 ani.

Aș accepta că este o taxare dacă acei 7 români care nu au votat ar fi votat cu altcineva. E greu să trag o concluzie. Nu există că nu ești mulțumit de oferta electorală. Acei oameni nemulțumiți ar putea fie să se implice în USR-PLUS, fie să facă alte partide.

Nu poți ca țară să ai 3 oameni din 10 care au votat, iar apoi să te revolți de rezultatul alegerilor pe Facebook. Trebuie să ne privim în ochi și să recunoaștem că nu ne pasă de această țară.

Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă tem pentru o poziție (n. r. vorbea de o posibilă demisie din funcția de la USR-PLUS). Sunt un luptător și rezultatul ne confirmă. Față de celelalte alegeri numărul parlamentarilor USR-PLUS este mai mare.

Rezultatul ne arată că există și o bucată de Românie pentru care mesajul extrem al AUR are o rezonanță. E un electorat recuperat, îndrăznesc să zic, de la PRM. Mesajul extremist are oarece susținere”, a spus Dan Barna la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.