Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îndeamnă la purtarea măștii de protecţie, dar nu știe cât costă una: 'Le cumpără soţia. Nu ştiu preţul la momentul ăsta'

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Liderul USR, Dan Barna, a precizat, miercuri, că poartă tot timpul mască de protecţie, pentru că ”e un risc mare” şi ”singura soluţie reală este să ne purtăm singuri de grijă”. Întrebat cât costă un pachet de măşti, Barna a recunoscut că i le cumpără soţia.

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri, întrebat despre preţul măştilor de protecţie, că i le cumpără soţia şi nu ştie exact cât costă.

Cozmin Gușă, trei scenarii inedite post-alegeri: PSD câștigă, dar va guverna PNL

”Le port tot timpul. E un risc mare, e un pericol care există în jurul nostru. Dincolo de măsurile autorităţilor, dincolo de mesajele din spaţiul public, singura soluţie reală este să ne purtăm singuri de grijă: să purtăm mască, să nu ne înghesuim, să stăm la distanţă, să evită aglomeraţiile. Lucurrile acestea contează foarte mult. Cei care respectă aceste mpsuri sunt sănătoşi, ceea ce le doresc tuturor românilor”, a declarat Barna.

În Capitală, după depăşirea ratei de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori, masca de protecţie este obligatorie ăn toate spaţiile închise şi deschide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.