Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna ARATĂ PISICA PNL: vrea majoritate, dar PUNE CONDIȚII DURE

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat luni, după anunţarea rezultatelor parţiale la alegerile parlamentare, că este posibilă crearea unei majorităţi "decente" împreună cu PNL şi UDMR.

"Ar fi putut să fie mai uşor pentru următoarea coaliţie, însă, dacă ne uităm pe cifre şi pe rezultatele finale, vedem, într-adevăr, că este posibilă crearea unei majorităţi decente din USR PLUS, PNL şi UDMR, majoritate care să poată să ducă la îndeplinire aceste angajamente şi ale USR PLUS, dar, de fapt, ale României prin ceea ce reprezintă ele, legate de pensiile speciale, legate de eliminarea imunităţilor şi alte subiecte", a afirmat liderul alianţei, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

 

Citește și: Liderii PNL NU acceptă înfrângerea - Raluca Turcan: Vom construi un guvern fără PSD

 

 

El a precizat că, în acest moment, există un document-cadru cu care reprezentanţii Alianţei USR PLUS să intre în negocieri pentru constituirea unei coaliţii de guvernare.

"Prioritatea şi responsibilitatea noastră este legată în zilele următoare de constituirea acestei coaliţii de guvernare care să poată să ducă perspectiva USR PLUS în guvernare şi în realităţi", a transmis Barna.

Potrivit acestuia, reacţiile din interiorul alianţei post-alegeri ar arăta dorinţa permanentă de a se obţine rezultate mai bune.

"Legat de aşteptările şi de mulţumirile sau nemulţumirile unora dintre colegii noştri, această eternă nemulţumire, această dorinţă permanentă de mai bine şi de rezultate mai bune este exact ceea ce a făcut ca USR PLUS să obţină în patru ani rezultate absolut spectaculoase", a susţinut Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.