Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, simpatizanților USR: 'Ne mobilizăm fabulos în situații de criză'

Dan Barna

Fostul lider USR, Dan Barna, a declarat vineri, la evenimentul de lansare a candidaților partidului la alegerile europarlamentare, că atuul formațiunii este capacitatea de mobilizare.

`Am auzit opinii care spun că liberalismul european e în reflux. Că acum e vremea populiștilor, a naționaliștilor, a izolaționiștilor tribaliști, a rasiștilor și xenofobilor. Știți ce știu eu despre noi? Știu că ne mobilizăm fabulos în situații de criză. Pentru că situațiile de criză activează caracterele puternice și știți fiecare din ședințele propriilor partide că liberal-democrații chiar nu duc lipsă de caractere puternice”, a declarat Barna.

„Colegii români își amintesc momentele grele din 2018, își amintesc determinarea membrilor și simpatizanților noștri. La fel ne vom mobiliza și pentru cele patru runde de alegeri la finalul cărora vă asigur că veți avea motive să fiți și să fim mândri de noi. Ceea ce vă cer, celor prezenți aici și celor din partidele pe care le reprezentați, este ceea ce ne cer și cetățenii europeni: să ducem în Parlamentul European oameni cu experiență, forță și determinare pentru a lupta pentru viitorul nostru comun, european. Oameni capabili să le reprezentăm cu adevărat interesele”, a adăugat el.

Lista USR la europarlamentare este dechisă de primarul municipului Câmpulung, Elena Lasconi, urmată de: Dan Barna, Vlad Voiculescu, Vlad Botoş, Cristina Prună, Radu Mihail, Corina Atanasiu, Adriana Cristian, George Gima, Teodora Stoian, Ramona Goga, Alina Gîrbea, Geta Daniela Drăghici, Alina Totti, Nicolae Mihai Şvab, Emilia Mateescu, Ion Belu, Gabriela Ferguson, Lucia Hang şi Dan Adrian Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.