Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, Dacian Cioloș și Raluca Turcan au alergat pentru proiecte sociale, la Maratonul Sibiului

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos

Liderii Alianței 2020 USR-Plus, Dacian Cioloș și Dan Barna, precum și prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, au alergat, sâmbătă, la Maratonul Internațional al Sibiului, alături de peste 5.600 de persoane, pentru a susține 40 de proiecte ale comunității locale, anunță Mediafax.

„E extraordinar pentru orice om care își iubește comunitatea să participe la acest eveniment. M-am antrenat în campanie pentru evenimentul acesta, dar eu fac și sport”, a spus Raluca Turcan, care a alergat pentru a susține achiziționarea unui ecograf performant pentru Secția de Neonatologie a Spitalului de Urgență Sibiu, cu ajutorul căruia copiii născuți prematur să primească șansa la o viață normală.

La rândul său, președintele USR, Dan Barna, a alergat pentru a susține cauza Palatului Copiilor din Sibiu, un loc drag lui, care îi aduce aminte de copilărie.

„Am alergat pentru Palatul Copiilor din Sibiu, pentru mine acela e un loc magic. În copilăria mea am fost la cercurile de la Palatul Copiilor, la cerc foto, cerc de ceramică. Cursa a fost excelentă. Am terminat în 40 și ceva de minute”, a spus Barna.

Colegul său de Alinață, Dacian Cioloș, a alergat pentru „Căsuța de pe Munte”, un proiect de renovare a unei cabane de pe munte, de lângă Sibiu, pentru ca cei mici să poată merge acolo în drumeție.

„Eu sunt un împătimit al muntelui și mă bucur să îmi aduc o contribuție la renovarea acestei cabane. Cred că este foarte important să obișnuim tinerii, copiii, să se bucure de natură”, a spus Dacian Cioloș, care a participat și el, pentru prima dată, la Maratonul Internațional al Sibiului.

Aproape 5.600 de alergători, profesioniști și amatori, adulți și copii, participă, sâmbătă, la cea de-a opta ediție a Maratonului Internațional Sibiu și susțin 40 de cauze din comunitatea locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.