Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, despre postarea lui Andrei Caramitru referitoare la Holocaust: 'A folosit total neinspirat și greșit o metaforă'

digi24.ro
andrei caramitru

Afirmațiile lui Andrei Caramitru, consilierul lui Dan Barna, care a comparat Holocaustul cu situația actuală a României, nu sunt altceva decât ”metafore”, dacă este să ne luăm chiar după șeful USR.

Derapajul cu care Caramitru s-a consacrat în spațiul virtual și nu numai nu este deranjat decât pentru anumiți membri ai USR, nu și pentru omul care îl are consilier. Dan Barna îl cauționează pe Andrei Caramitru pentru desele ieșiri în decor și spune că duce lipsă de inspirație.

Citește și: Liviu Dragnea aruncă bomba! Guvernul PSD-ALDE a bătut Guvernul Cioloș la acest capitol

”Andrei Caramitru a folosit total neinspirat și greșit o metaforă, argumentând efectele unei guvernări PSD. Acea comparație cu plecarea atâtor români în diaspora, că în fiecare an pierdem un oraș mare, el a comparat-o cu un Holocaust. E o comparație nefericită. Lucru pe care nu-l vedem la ceilalți politicieni, și l-a asumat, și-a cerut scuze, a admis că a făcut o greșeală. Este o greșeală, fără nicio discuție...Andrei spune lucrurilor pe nume și deseori sare calul în terminologie. Lucru pe care i l-am reproșat și eu, voi avea o discuție cu el. Lucrurile sunt foarte clare aici. Dacă vă uitați la ultimele două postări, își asumă explicit că a făcut o tâmpenie. Nu este ceva în spate, ceva negativ. E o greșeală pe care omul și-a asumat-o”, a explicat Barna la Digi 24.

Întrebat dacă USR-ului i se aplică alt standard față de alți politicieni, liderul partidului a răspuns că vorbește de ”asumarea și recunoașteterea greșelii. Asta nu vedem. Vocabularul de la PSD... nu e nimic de comparat acolo”.

Citește și: Victor Ponta dă cărțile pe față! Ce i-ar fi propus Liviu Dragnea .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.