Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna: 'Există presiuni foarte mari care sunt aproape de rezultat, ca ALDE România să fie dați afară din ALDE Europa'

Agerpres
Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna susține că ALDE România este pe făraș. Potrivit lui Barna, desele deservicii pe care formațiunea din România le-a adus marii familii ALDE europene, a dus la punerea în discuție a excluderii.

Întrebat despre schimbarea de poziție a președintelui Senatului, vizavi de companiile din energie și bancheri, o limbă total diferită de cea vorbită de colegul Daniel Zamfir, președintele USR, Dan Barna a declarat, la Digi 24: "Contextul este mult mai larg. Există presiuni foarte mari care sunt aproape de rezultat, ca ALDE România să fiedați afară din ALDE Europa. Pentru că a făcut ALDE în ultimul an și jumătate nu are nicio legatură cu un partin liberal-democratdin niciun punct de vedere. S-au comportat ca un partid socialist solidar cu Partidul Social-Democrat. Aceste presiuni evident că încep să dea roade și să fie o problemă pentru Călin Popescu Tăriceanu și partidul ALDE, și atunci ei încearcă acum o distanțare fața de PSD și toate aceste măsuri, care nu au nicio legătură cu susținerea economică a României. Și mă aștept ca această distanțare a ALDE România de PSD să continue. Este o distanțare prin care PSD încearcă să-și creeze o față mai umană în perspectiva alegerilor care urmează".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.