Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna i-a luat fața lui Klaus Iohannis: Anunțul lui Ion Cristoiu

bzi.ro
cristoiu

Topul din această săptămână este dominat aproape în întregime de politicieni de dreapta. Ion Cristoiu îl plasează pe liberalul Rareș Bogdan pe locul 5, o trambulină către locul 1, dacă va ajunge premier.

Topul politicienilor

Locul 5- Rareș Bogdan, europarlamentar PNL

„Pe locul 5, trebuia să fie pe primul loc, dar Rareș Bogdan este pe locul 5, dar el va crește, va fi pe locul 1. Păi pentru că trebuie să îi dăm posibilitatea să ajungă pe locul 1 când va ajunge premier. (...) Rareș Bogdan nu a fost atât de tare în această perioadă, a dat interviuri, cutare... A ocupat toate știrile și toate controversele”, a afirmat Ion Cristoiu, informează mediafax.ro.

Citește și: Exploziv! De unde a fost dată afară ‘soacra’ lui Liviu Dragnea

Locul 4- Traian Băsescu, senator PMP

“Domnul Traian Băsescu, care totuși se descurcă destul de bine în această confruntare cu viața, ați văzut că știe să se apere, bun politician, adică nu... a recunoscut că el le-a făcut a criticat pe drept cuvânt faptul că au apărut în presă, oricum a fost subiect foarte important în presă, dar bătălia mediatică nu a fost pierdută de el deoarece a fost preluată de adversarii lui din presă și atunci cealaltă parte a presei, adversară a Antenei a tăcut, ori pentru el, pentru Traian Băsescu primejdios era dacă se dezvoltă, mai țineți minte, se dezvoltă în partea lui de electorat. Că zice Antena 3, Antena poate să zică până la sfârșitul vieții că e un electorat care nu îl afectează pe el”, a explicat Ion Cristoiu.

Citește și: Șocant! Directivă clară primită de gardienii lui Liviu Dragnea de la Rahova

Locul 3 – Viorica Dăncilă, prim-ministru, președinte interimar al PSD

“Pe locul 3 este doamna Dăncilă. Pentru că doamna Dăncilă nu a înțeles nimic, dar chiar nimic. Păi ea a înțeles că preocuparea PSD pentru justiție era o preocupare, nu știu, colaterală, nu e adevărat. Într-adevăr PSD a fost corect că s-a preocupat, pentru că orice partid democratic trebuie să se preocupe de stoparea abuzurilor din justiție și care înseamnă încălcarea statului de drept, nenorocirea a fost faptul că adversarii PSD au identificat și au avut toate motivele în această campanie ca o campanie de salvare a lui Dragnea, normal era ca ea acum, dacă nu era ea așa pisicoasă, să spună ”, a spus Ion Cristoiu.

Citește și: Surse Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Cine e omul susținut de Viorica Dăncilă

Locul 2- Klaus Iohannis, președintele României

„Pe locul 2 este Klaus Iohannis, cu dezbaterea lui de a scăpa de USR și de a o păstra pe Dăncilă ca să aibă și el săracu până la prezidențiale pe cineva... Nu s-au împrietenit, mie nu mi s-a părut, ea va continua și el va boicota și îi va bloca... pe cei de la PSD... nu mi s-a părut”, a susținut Ion Cristoiu.

Locul 1- Dan Barna, președintele USR

„Pe locul 1 este domnul Barna care după aceste alegeri USR a jucat genial, extraordinar, mă și miră, parcă nu îi mai recunosc, unu... Inițial, toată lumea a crezut cum am crezut și eu că de fapt e așa un fel de așa o vânzoleală mediatică, nu e adevărat, acum începem să descoperim că ei au avut foarte mulți nu numai pe Facebook, ci au avut mult activiști în teritoriu, mai țineți minte când spuneam eu la Sinaia așa? Și au refuzat capcana de a participa la guvernare (...) a fost singurul partid ferm la Cotroceni. Dacă ați observat a fost singurul partid care s-a prins de un lucru extraordinar, cum a putut Ludovic Orban și cu domnul... să combată ordonanța prin care se alege președintele Consiliului de către popor. Locul 1 deocamdată, poate fi chiar un candidat, un contra candidat al domnului Klaus Iohannis mult mai bun decât credem noi”, a conchis Ion Cristoiu.

Citește și: Surprinzător! Obiectul pe care îl are Liviu Dragnea în celulă deși nu ar trebui .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.