Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna și Dacian Cioloș au făcut anunțul oficial: 'Este rezultatul pe care România îl aștepta'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos bucurie

Dan Barna și Dacian Cioloș au făcut, oficial, anunțul că se va merge în tandem la alegerile prezidențiale! Liderul USR va fi candidatul la prezidențiale, iar cel al PLUS va fi propunerea pentru funcția de premier.

Cioloș a anunțat că obiectivul Alianței USR - PLUS este de a câștiga prezidențialele, dar și parlamentarele.

”Este rezultatul pe care România îl aștepta. Eu voi ajunge în turul al doilea alături de președintele Klaus Iohannis, reprezentantul PNL. Este posibilitatea unei campanii pozitive despre viitor. Obiectivul Alianței USR - PLUS este să câștige alegerile prezidențiale. Avem o relație foarte bună cu președintele.”, a spus Dan Barna.

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

”Românii vor o schimbare în mod structural, nu peticeli, pe ici pe colo. Există șanse mari ca pentru prima dată în ultimii 15-20 ani să avem în turul doi al alegerilor prezidențiale candidați care provin din forțe democratice, pentru că PSD-ul din păcate nu îl putem considera o forță democratică, acolo e o forță de clan unde grupuri de interese acționează în comun și au luat ostatici, menținând zone de sărăcie. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România. Aceste alegeri prezidențiale sunt doar o etapă, ele se vor încheia cu alegerile parlamentare, unde sperăm să facem majoritatea, să schimbăm Constituția și să ne punem în aplicare programul de guvernare. Dan Barna este un om nou, e un suflu nou în politică. La nivel european, această alianță începe să fie recunoscută. După ce vom deține și președinția, și majoritatea în Parlament, ne vom impune. Doamna Dăncilă este în poziția de a vorbi despre peformanță la nivel european, după modul în care a guvernat?”, a adăugat Dacian Cioloș.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.