Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna pune paie pe foc în scandalul USR-PNL de la Iaşi: 'Deși a schimbat tricoul roșu cu cel galben a păstrat apucăturile pesediste'

lumeapolitica.ro
Dan Barna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a vorbit despre criza politică de la Iași spunând că primarul Mihai Chirica a păstrat apucăturile pesediste. Declarația a fost făcută în aceeași zi în care USR PLUS a refuzat să voteze bugetul orașului Iași, comunitatea riscând să intre în incapacitate de plată.

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a explicat luni, la Digi 24, că reprezentanții ieșeni ai partidului au șapte doleanțe și condiționează votarea bugetului de rezolvarea acestora.

„Deși a schimbat tricoul roșu cu cel galben a păstrat apucăturile pesediste. Ieșenii așteaptă niște schimbări în administrarea primăriei”, a spus Dan Barna, despre primarul Mihai Chirica..

Luni, bugetul orașului Iași a fost respins din nou de Consiliul Local. Pentru a doua oară, consilierii locali USR PLUS au refuzat să voteze proiectul propus și susținut de PNL și PMP. Iaşiul rămâne fără buget şi riscă să intre în incapacitate de plată.

Anunțul a fost făcut de primarul Mihai Chirica pe Facebook.

„Este o nouă zi tristă pentru orașul nostru, o nouă zi de în care unii politicieni au ales ordinele de partid în dauna intereselor și nevoilor ieșenilor, o nouă zi în care spiritul democratic și dialogul rațional au capitulat în fața intereselor politicianiste. Este a doua oară când USR-PLUS respinge bugetul orașului nostru, în mod irațional și iresponsabil, cu ipocrizie și cinism, din motive exclusiv politice și într-un dispreț absolut față de nevoile acestui oraș! Atrag atenția și asupra cinismului unora dintre cei care își fac imagine pe spatele ieșenilor: în timp ce se lăudau pe rețele de socializare că au primit vot favorabil pentru diferite amendamente, au votat împotriva bugetului, deci și împotriva propriilor amendamente”, a anunțat primarul Mihai Chirica.

Primarul a mai anunțat că miercuri va convoca o nouă ședință în care va fi dezbătut bugetul orașului Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.