Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îl face MINCINOS pe Florin Cîțu: 'Noi nu ne-am folosit subvențiile pentru a plăti emisiuni la TV, ci pentru...'

citu barna kelemen

Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a spus, miercuri seară, la B1 TV, că Florin Cîțu nu mai are deloc susținerea partidului și l-a făcut mincinos pe fostul partener de coaliție

"Miza USR PLUS este să transforme în realitate angajamentele din programul de guvernare. Acestsa este obiectivul pentru eu și colegii mei susținem să fim în politică.

Am fost un pic surprins de declarația domnului Hunor. El știa foarte bine adevărul, că în ziua respectivă când premierul a forțat PNDL, știa că eu spus foarte clar că asta nu va face decât să ne scoată din coaliție. Mesajul a fost, așa să avăzut, unul de susținere pentru Dacian Cioloș.

USR PLUS, în Comitetul Politic, unanim au spus că Florin Cîțu nu mai are susținerea USR PLUS. Florin Cîțu, dacă ar avea o minimă respeonsabilitate, ar putea să-și dea demisia și să avem un alt premier și să să ne axăm pe problemel românilor.

Noi am fost singurul partid, care nu și-a folosit subvențiile de la stat pentru a plăti emisiuni la TV, ci pentru campanii pentru stimularea vaccinării. Este una dintre multele minciuni pe care le-a spus Florin Cîțu, asta că noi nu ne-am implicat în campania de vaccinare", a spus dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.