Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna îl RUPE pe Ludovic Orban, după ce a văzut proiectul de angajare a răspunderii: 'Nu suntem mulțumiți'

Guvernul Romaniei / facebook
orban barna

Dan Barna a afirmat, marți, că va discuta cu premierul Ludovic Orban despre proiectul de angajare a răspunderii parlamentare al Guvernului pe revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Președintele USR s-a arătat nemulțumit de introducerea termenului de 90 de zile pentru persoanele care și-au schimbat reședința.

„Sunt mai multe probleme. O să avem și o discuție cu premierul legată de angajarea răspunderii pe legea electorală. Votul celor care au viză de flotant. Se introduc 90 de zile care înainte nu erau. Asta e o chestiune pe care va trebui să o discutăm, apropo de lucrurile de care nu suntem mulțumiți la PNL”, a spus Dan Barna, la TVR1.

Citește și: Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

„Persoanele care și-au stabilit reședința în circumscripția electorală cu mai puțin de 90 de zile înaintea datei scrutinului își vor putea exercita dreptul de vot doar în comuna, orașul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritorială a municipiului în care au avut reședința sau domiciliul stabilit anterior celor 90 de zile. În acest caz, cetățenii vor vota pe lista suplimentară”, prevede articolul nou introdus în proiectul de asumare al Guvernului, transmis luni Parlamentului.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.